Selecteer een pagina

AWARD

Young Professional Award

Ken je iemand die zijn vak verstaat, ambitieus, leergierig én met hart voor Venlo aan de slag gaat elke dag? Dan verdient diegene vast de titel:

‘Young Professional Of The Year’!

Wanneer kom je in aanmerking?
✓  De kandidaat is niet ouder dan 35 (súper jong dus)
✓  Werkzaam in Venlo
✓  Zet zich ook nog eens in voor maatschappij

Mocht je deze prestigieuze award winnen dan:
✓  Krijg je een mooie award!
✓  Kans op de landelijke titel ‘Young Professional Of The Year’!

SELECTIEPROCEDURE

Uit de aanmeldingen zal het bestuur van PRO77 maximaal acht kandidaten voordragen aan de jury. 

De jury maakt uit de (maximaal) acht door het bestuur voorgedragen genomineerden een selectie van drie kandidaten, die uiteindelijk een nominatie krijgen voor de award. De jury baseert zich hierbij op de schriftelijke informatie over de kandidaat, zoals beschikbaar gesteld door de voordrager. Alle kandidaten worden hiervan op de hoogte gesteld.

VERVOLG

Nadat de jury drie genomineerden heeft geselecteerd, zullen de (aanvankelijk) voorgedragen kandidaten worden geïnformeerd over het feit of zij wel of niet bij de laatste drie genomineerden behoren.

Alle van en over de kandidaten verkregen informatie zal strikt vertrouwelijk worden behandeld. De persoonsgegevens van de kandidaten zullen worden opgeslagen en aan de jury worden verstrekt. Behalve de eindconclusies zal alle verkregen informatie (inclusief persoonsgegevens) vernietigd worden door of vanwege het bestuur van Stichting PRO77.

De drie genomineerden zullen een gesprek hebben met de jury, op basis waarvan de jury de winnaar van de award kiest. De drie genomineerden geven elk een pitch van drie minuten aan de jury waarin zij vertellen waarom ze de Young Professional of the Year willen worden. De genomineerde mag hierbij gebruik maken van presentatiemateriaal zoals PowerPoint, video etc. Daarna volgt het gesprek met de jury. De jury is vrij in de opzet van de gesprekken en de onderwerpen die daarbij aan bod komen. De geldende criteria onder punt 3 zijn leidend bij de beoordeling door de jury.

Elk jurylid geeft elke genomineerde een punt van 1 tot 3. De punten van alle juryleden worden bij elkaar opgeteld. De genomineerde met het hoogste aantal punten is de winnaar.

De winnaar zal bekend worden gemaakt ten overstaan van de deelnemers en belangstellenden op een daartoe georganiseerde avondbijeenkomst. De uitspraak van de jury is bindend. Tegen de beslissingen van de jury met betrekking tot de verkiezing is geen rechtsmiddel mogelijk.

JURY

De keuze voor de Young Professional of the Year geschiedt door een jury, die is samengesteld uit tenminste vijf personen. De zittende juryleden hebben het initiatief ten aanzien van de samenstelling van en opvolging binnen de jury, doch het bestuur van PRO77 heeft hierin bij verschil van mening een beslissende stem. Een jurylid zal maximaal 5 jaar zitting nemen in de jury, in acht nemende dat het wisselen binnen de jury op een geleidelijke en beheersbare wijze gebeurd. Uitgangspunten bij de keuze van juryleden zijn deskundigheid en onafhankelijkheid.

ONTWIKKELING:

© 2019 STICHTING PRO77 

CONTACT

Stichting PRO77
Rembrandstraat 65
5991 GC BAARLO

vragen@pro77.nl
KvK-nummer: 53935470

VOLG PRO77