Over PRO77 - PRO77
15444
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15444,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Lid worden? Dat kan!

Met een duidelijke focus op jonge, ondernemende mensen in de regio Venlo willen we verbinden, verdiepen en behouden! Jonge getalenteerde mensen in de gemeente zijn er genoeg.

 

PRO77 wil met de ITSN ‘Young Professional Of The Year’ award aandacht vragen voor jong talent in de gemeente Venlo en hen een eigen podium bieden. Iedereen die werkzaam is in gemeente Venlo en maximaal 35 jaar oud is komt in aanmerking voor de award!

 

PRO77 wil meer bereiken en doen, we zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en kansen zoeken voor jonge professionals binnen én buiten Venlo.

 

Daarnaast zetten we ons in om jong talent te behouden in de regio.

 

Bent u op zoek naar ‘Young Professionals’ die het verschil maken in uw bedrijf? Of heeft u een ‘Young professional’ in dienst die zich bekend wil maken met Venlo? Neem dan contact met ons op via vragen@pro77.nl en we helpen u graag verder!

het bestuur

voorzitter

Simon Tans

bestuurslid

Adrie Mooi

penningmeester

Sander Bongers

bestuurslid

Oonagh van Leeuwen

bestuurslid

Euphra Rutting